Skip survey header

Verpleegkundig specialist

Loopbaanpaden van alumni van de Masteropleiding Advanced Nursing Practice

Dit is een vragenlijst over de loopbanen van alumni van de Masteropleiding Advanced Nursing Practice. Alumni van alle Nederlandse opleidingen MANP worden benaderd voor deze vragenlijst. Ook alumni die nog niet, of niet meer, werkzaam zijn als Verpleegkundig Specialist of Nurse Practitioner wordt gevraagd om de enquête in te vullen. Je respons is belangrijk voor ons!

Het Capaciteitsorgaan is opdrachtgever van het onderzoek, onderzoeksbureau Prismant voert het onderzoek uit. Het onderzoek vindt plaats in afstemming met V&VN-VS en alle Nederlandse opleidingsinstituten die de opleiding MANP aanbieden.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Iedere 100e respondent ontvangt een dinerbon t.w.v. €75,- . 

Deelname aan dit onderzoek is anoniem. Prismant garandeert dat de resultaten niet herleidbaar zijn naar individuele personen. Eventuele vragen over de vragenlijst kun je mailen naar: onderzoek@prismant.nl 
  • Als je tussentijds wilt stoppen met de vragenlijst en deze later verder in wilt vullen, dan graag de vragenlijst afsluiten door te klikken op de knop ‘opslaan en vragenlijst later hervatten’ rechtsboven in het scherm.
  • Graag de knoppen ‘vorige’ of ‘volgende’  gebruiken (onderaan het scherm) als u naar de vorige pagina of de volgende pagina wilt.
  • Vragen met een * zijn verplicht.
Wij danken u hartelijk voor uw medewerking!